Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
volejte od 9,00 - 21,00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Proudové a kombinované chrániče Noark
Kompletní přehled proudových a kombinovaných chráničů výrobce Noark. číst celé
Nová řada domovních jističů a chráničů do 6kA
Nabízíme novou řadu domovních a bytových jističů a chráničů do 6kA ověřeného výrobce SEZ za velmi příznivé ceny. číst celé
Naše nová provozovna a výdejní místo Libochovice
Vážení zákazníci, od 1.9.2022 jsme změnili výdejní místo a balírnu a založili novou provozovnu v Libochovicích. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proudové a kombinované chrániče Noark
Proudové a kombinované chrániče Noark
Kompletní přehled proudových a kombinovaných chráničů výrobce Noark. číst celé
Nová řada domovních jističů a chráničů do 6kA
Nová řada domovních jističů a chráničů do 6kA
Nabízíme novou řadu domovních a bytových jističů a chráničů do 6kA ověřeného výrobce SEZ za velmi příznivé ceny. číst celé
Naše nová provozovna a výdejní místo Libochovice
Naše nová provozovna a výdejní místo Libochovice
Vážení zákazníci, od 1.9.2022 jsme změnili výdejní místo a balírnu a založili novou provozovnu v Libochovicích. číst celé
Cenové srovnání jističů EATON vs NOARK
28.05.2022
Cenové srovnání jističů EATON vs NOARK
Připravili jsme pro Vás zajímavé srovnání jističů EATON vs NOARK jako reakci na zprávy, že od 1.6.2022 má EATON opět zdražit až o 12%. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Vrchlického 614, Libochovice, PSČ 411 17
IČ: 72571888
DIČ: CZ7609065970

Kontakty
Tomáš Vlček
Tomáš Vlček
volejte od 9,00 - 21,00 hod
Facebook
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz