Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-21 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.09.2020
Katalog elektrikářů a revizních techniků v ČR
Proč vznikl tento katalog elektrikářů a revizních techniků?Denně náš eshop navštíví přes 800 uživatelů, kteří se na nás obrací i s dotazy, zda můžeme ... číst celé
18.03.2020
Náš eshop ve dnech plných opatření proti CORONA VIRU
Vážení zákazníci, voláte nám, zda náš e-shop expeduje zboží v těchto dnech v důsledku opatření proti Corona viru.Eshop je v provozu a denně pro Vás n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jaký průřez vodiče?
Tabulky průřezu vodičů nebo kabelů pro dané proudové zatížení dle způsobu uložení. číst celé
Elektroinstalační materiál pro stavbu domu
Tento článek jen napsán, aby seznámil budoucího stavebníka se základy elektroinstalace při rekonstrukci nebo stavbě rodinného domu, či původní rekonst... číst celé
17.09.2020
Katalog elektrikářů a revizních techniků v ČR
Zákazníci se na nás často obrací i s dotazy, zda můžeme doporučit nebo neznáme nějakého elektrikáře nebo revizáka v jejich lokalitě. Proto jsme invest... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Nyní můžete najít všechny aktuální pracovní nabídky v České republice na webu Jooble. 
Stejně jako jiné vyhledávací systémy, Jooble neuchovává veškeré údaje ve vlastní databázi, ale umí je pouze dohledat, a děla to lépe, než kdokoliv jiný.
Práce v České republice 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jaký průřez vodiče?
Jaký průřez vodiče?
Tabulky průřezu vodičů nebo kabelů pro dané proudové zatížení dle způsobu uložení. číst celé
Elektroinstalační materiál pro stavbu domu
Elektroinstalační materiál pro stavbu domu
Tento článek jen napsán, aby seznámil budoucího stavebníka se základy elektroinstalace při rekonstrukci nebo stavbě rodinného domu, či původní rekonst... číst celé
Katalog elektrikářů a revizních techniků v ČR
17.09.2020
Katalog elektrikářů a revizních techniků v ČR
Zákazníci se na nás často obrací i s dotazy, zda můžeme doporučit nebo neznáme nějakého elektrikáře nebo revizáka v jejich lokalitě. Proto jsme invest... číst celé
Funkce jističe - jak pracuje jistič
Funkce jističe - jak pracuje jistič
Jistič, každý z Vás ho má doma ve své elektroinstalaci domu nebo bytu domu, víte jak skutečně funguje? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Koštice - Želevice 218, PSČ 44001

IČ: 72571888

DIČ: CZ7609065970

U nádraží až na konci nádražního placu, betonový skládaný plot.
Kontakty
Tomáš Vlček
Tomáš Vlček
(Po-Pá, 8-21 hod.)
Facebook
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.